4/18/14

Nervous

Assalamualaikum.

Current status: In love with OVERDOSE. Someone call the doctor~


In love tu in love jugak, tapi sejak kebelakangan ni risau pulak bila fikir pasal masa depan. 1996-ers kebanyakannya sedang mengalami perasaan ni kot.


So semalam ada ujian psikometrik MARA secara online. First time exam online wooooooo. But then ada masalah teknikal masa menjawab soalan tu hm tak pasal-pasal terlebih masa menjawab. And seriously, soalan-soalan dia semuanya susah-susah belaka, rasa macam nak campak je laptop. Yang susahnya sebab kena berfikir pantas since masa menjawab tak banyak. Nervous; agak-agak lulus ke tak ni. Then bila sampai part temu duga nanti macam mana hm.

And panggilan temu duga untuk course tertentu telah pun dikeluarkan. Masa isi borang UPU dulu, tak tahu pun course yang ada "#" tu ada temu duga. Barulah sedar daripada 8 pilihan tu, pilihan kedua dengan ketiga yang dipilih ada temu duga! And yeah................ triple nervous. Sabtu ni kena pergi ujian saringan dekat UKM, Isnin depan kena pergi temu duga dekat UM pulak..... Nervous, nervous, nervous.

Ya Allah TT___TT
Semoga segala urusan dipermudahkan. Amin.

6 comments:

  1. eh ehhh dah boleh comment pulak.. ecah pun baru thu yg # tu ada interview -.-'' tragis.. btw,, goodluck tau~ u're clever mehh

    ReplyDelete
  2. @Anisyamir Leejo
    Heee thank you ^^

    @Wafa Liyana Rujhan
    Thank you :D

    @Aisyah Az
    kan... ramai tak tahu yang pasal # tu... heee thanks ya~~
    I'm not that clever TT^TT

    ReplyDelete