5/26/14

Selepas kecewa Malaysia gagal menjadi juara, aku ketawa kerana...

HAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!!!!!! /sorry ter-over pulak/

Dah lama tak layan acara sukan. Tadi layan Final Piala Thomas. Aku bangga sangat sebab tak sangka Malaysia dapat masuk final. Semua players turun pulak tu. Penentuan juara terletak di atas bahu pemain terakhir di set yang terakhir pulak tu. Sengit pulak tu. Mendebarkan pulak tu. Walaupun tak berjaya menjadi juara, I'm still proud!!!!!!!!

Ok sebenarnya tadi lepas habis layan acara badminton tu, aku bukak Twitter, tengok apa yang trending. Tengah kecewa (sampai rasa tak selera nak makan uolssss) macam tu tiba-tiba jumpa banyak sangat gambar lawak berkenaan final Piala Thomas tadi.






HAHAHA TOO FUNNY TBH. Sebenarnya banyak lagi tapi malas nak tampal banyak-banyak dekat blog ni. And that Ueda guy is really handsome tbh T____T Dia umpama long lost brother aku kerana kendur di bawah matanya sama sepertiku!!! Ok tataaa~~ (I end this entry awkwardly... /sigh/)

8 comments:

  1. Tak dapat follow pun final ni sebab kerja.

    ReplyDelete
  2. @Farah

    laa yekee. it was awesome tho;;
    rasa best walaupun tak menang ~ hee

    ReplyDelete
  3. ahaha sempat tgok sekejap pastu terus masuk bilik.. adik puan yg form 6 je tgok dgn adik laki tingkatan 1 XDD

    hensem2 Jepun dgn Malaysia :)
    pasal trending ni pun taw dkat adik sbb dia ada twitter XD

    ReplyDelete
  4. @Junkyo No Hikari
    ohh tak tengok habis lah ni~

    ada yang handsome, ada yang tak hewhew XD

    ReplyDelete
  5. @Ibnu Ramli
    Typical Malaysians lah katakan~

    ReplyDelete
  6. haha.. gambar KJ lawak tapi dia sporting kan? hehe.. ueda memang ensem.. jarang jumpa jepun yg ensem macam tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  7. @Anne Nurain
    Yup... mula2 jumpa gambar tu gelak besar dibuatnya XD
    Hahaha Ueda <3
    (Euw apa terletak love ni hahahah)

    ReplyDelete