7/28/14

Happy Eid Mubarak!

Assalamualaikum. Kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang~ (tiru tagline kak Maria Elena)

Basically pagi raya tadi memang the spoiled one. lol. Tak tahu nak menangis ke nak ketawa. I'm just clumsy liddat yknow.

Normally hari raya pertama family iolls tidak seperti family uolls. Kami terperap je dalam rumah tak pergi beraya rumah orang. Raya di Key-Ell lah katakan... Sungguh kebandaran. (Padahal Selangor, bukannya KL mihmih memandai je tukar. #TeamSelaluDigelarOrangKLPadahalOrangSelangor)

Sejak tahun lepas, diriku yang sememangnya peminat Detective Conan tegar (sengaja potong perkataan 'tegar' tu sebab tak minat Tegar yang nyanyi "aku yang dulu~~~ bukannya yang sekarang~~~" tu) ini telah menjadikan acara menonton Detective Conan sebagai acara wajib setiap kali hari raya pertama. Entahlah, rasa best pulak layan Detective Conan dengan kuah kacang, rendang, lemang, etc.


Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... Biasanya hari raya pertama senyum sampai ke telinga. Dapat berkumpul ramai-ramai dengan family terchenta sobs sobs sobs Ya Allah... segala puji bagi-Mu :-')

Terimalah kad raya ini... lol hari tu my classmates and I yang buat kad ni untuk lecturer masa Quranic Languange class kahkahkah. Sorry buruk sikit lol.


Selamat Hari Raya Aidilfitri semua!
Maaf Zahir & Batin!

Taqabballahu minna wa minkum :-)

2 comments: