10/1/14

Because you've got that 7 things

Assalamualaikum.

Guess who yang ada end of semester exam lagi seminggu++ but not studying? lol me. Curi masa kejap untuk jawab tag ni. Lama sudah tergendala huwahuwahuwa but who cares.


RULES:
-Thanks to the person who give you this award
-Include a link to their blog
-Select 15 blogs/blogs you've discovered/followed regularly
-Nominate these 15 bloggers to this Versatile Blogger Award
-Tell the person 7 things about yourself

Thanks Yus, sebab tag! Sorry lambat T_T

Walaupun tiada siapa peduli 7 fakta tentang diriku ini, iolls tetap nak beritahu satu dunia. /melambai-lambaikan tangan ala-ala Miss Malaysia/

1. I'm a pre-medical student.
Yes, pre-medical student. I guess gelaran tu paling accurate kot sebab belum enter medical school lagi. Sekarang tengah foundation, so akan enter medical school, Insyaa-Allah. Doakan iolls. Kita hanya mampu merancang, tapi Tuhan yang menentukan.

2. Tak tahan makanan pedas.
LOL idk why but I really can't tolerate spicy food. Even makanan yang ada letak cili dalam tu pun boleh membuatkan air meleleh dari hidung walaupun tak pedas TT____TT

3. Mudah patah semangat
Hmmm... Betullah tu. Bila dah patah semangat mulalah rasa nak nangis. Biasanya time-time rasa patah semangat aku akan cari sumber motivasi. 

4. Tak tahan panas, tak tahan sejuk
Kalau panas mudah sunburn, pastu kepala pening. Kalau sejuk, mudah selesema.

5. Baru balik dari Cameron Highlands minggu lepas
lol ini pun nak bagitahu ke lol apakah semua ini lol. Sila visit vsco grid iolls kalau nak tengok storyline melalui gambar.

6. Sometimes rajin, sometimes pemalas
Tapi kebanyakan masanya pemalas lah kot. Depends.

7. Mudah menangis
Sikit-sikit nangis, sikit-sikit nangis. Time marah, nangis. Time sedih, nangis. Time happy, nangis. lol apakah semua ini... Tapi sebenarnya orang yang kuat menangis ni, dia kuat. Yes, believe me. Psychologically.

So, sampai sini jelah. Hmmm next week final exam. Risau, risau, risau... Doakan diriku TT____TT

4 comments:

  1. Samalah. Tak tahan panas dan tak tahan sejuk.

    ReplyDelete
  2. @Farah

    ...and you're studying at negara yang 'sejuk' kak farah :-P

    ReplyDelete
  3. s'okay, s'okay.
    aisya jawab pun dah ok.
    good luck with your medic study.

    6,7. sama. tapi yus banyak malas hahaha.

    mudah menangis. that's me.

    ReplyDelete
  4. @eyqa yushaiza

    thanks yus :D
    sorry laa masa ni jawab macam nak cepat je huhu

    hehe yang sama tu sepp sikit!

    ReplyDelete