6/24/14

Hmmmm :-(

Assalamualaikum.

Tak tahu nak bagi tajuk apa. Dah lama tak update. Kalau boleh rasa nak delete je blog ni lol entahlah~ Banyak kali rasa macam tu tapi sampai sekarang blog ni masih wujud.

Minggu ni dah minggu ketiga aku sambung belajar. Jadual belum hectic sangat kot? Tapi minggu-minggu sebelum ni macam-macam masalah melanda. Entah berapa kali aku nangis sebab rasa diri tak kuat nak lalui semua ni.

Sebelum masuk sini, aku happy sangat sebab aku dapat masuk uni dengan course yang aku nak. Sebab memang first choice and impian kita kan~~~ Tapi bila dah sampai sini, macam-macam dugaan datang bertimpa pulak, aku mula persoal balik diri aku... "Betul ke pilihan aku ni?" "Kenapa rasa macam tak sanggup?" Lepas tu mulalah aku fikir balik, "Kenapa aku tak pilih uni yang dekat dengan rumah sebelum ni? Kenapa pilih yang jauh ni jugak?" Dan... macam-macam lagi aku terfikir T__T Aku rasa macam nak tukar uni je lepas habis asasi ni... Rasa macam tak sanggup kot nak jadi orang Pahang? Selama hampir 10 tahun kena duduk Pahang? Seriously? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

Aku tak tahulah macam mana sekarang ni... Pelajaran pun masih samar-samar sebab banyak aku tak faham... Minggu lepas dah lah aku absent, tak pergi kelas.... Hmmm.....

Aku sedih sangat sekarang ni... Haraplah semuanya aku beransur pulih hari demi hari... Aku takut pointer jatuh then sia-sia je aku dapat course ni... Aku takut..... Aku takut Ya Allah....

Semoga semuanya akan okay... Amin................................