12/10/15

11 questions

Assalamualaikum.

Oh ada orang tag kitee lagi~ Thanks Kak Ajan sebab tag. ^^ Hamba akan memberikan jawapan-jawapan yang sarat dengan keikhlasan dan keanggunan sejati /insert kelopak-kelopak mawar jatuh dari langit/

It's a tag post and the rules are pretty simple:
You have to answer 11 questions by the blogger you were tagged by. Then when you're done answering, you tag 10 bloggers of your choice to answer the questions you leave for them! No compulsion if you do not want to do it ya. Tiada paksaan :) This is just for fun! So i could get to know you better!

1. Taip nama panjang korang tanpa melihat keyboard.
suru austag mohf odjsk
/hahaha macam nama orang Rusia/

2. Mars or Snickers?
Snickers!

3. Tengah basuh muka, lepas tu buka mata sikit tengok cermin ternampak lipas terbang. Korang....
"AAAAAaaaaa!!!!" jerit dengan vokal tinggi sejibik macam masa Doraemon nampak tikus.




4. Tempat korang taip entry ni.
Dalam bilik belajar menggunakan keyboard pada laptop.

5. Social account pertama korang?
Friendster! Zaman tu kat rumah still takde Internet, siap suruh kawan buatkan akaun Friendster. Dah lah password kelakar.

6. Mention kawan blogger korang (letak link sekali)
Ramai kawan blogger yang dah tak berblogging (tapi masih saling follow @ Twitter). Currently ada dua orang blogger yang sentiasa diingati dan berharap akan jumpa face to face (romantiknye euw):-
Aisyah Azizon. 
Kak Farah.

7. Current favorite song.
BTS - Butterfly.

8. Benda yang korang menyesal beli.
Baju-baju yang dibeli secara online. Model pakai lawa, sendiri pakai macam... huh? Bila kawan-kawan tegur, "eh Aisya lawan baju~" terasa diperli pula.

9. Recommend a movie.
I rarely watch movies. Sowwy~

10. Animal that resemble you guys.

11. Promote your social account (contoh: Instagram, vine, snapchat, twitter, wechat, line and banyak lagi lah)
Instagram, Twitter, Tumblr.

Hamba begitu malas untuk tag orang lain. Takpe kut. Sekian terima kasih~

20 comments:

  1. Wahh. Naiseuuu. Hahaha part nama tu kelakar. Lagend gila friendster!

    Btw thanks jawab! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa first time cuba taip tak tengok dapat sebijik ejaan nama saya tapi risau kawan google nama tu terjumpa blog ni so pura2 taip laju2 supaya ejaan semua salah. aci tak? T_T

      ok tq juga sebab tag ^^

      Delete
  2. Your name is Siti Aisyah Mohd Ishak, is it?

    Terima kasih mentioned blog akak. Kalau akak turun UIA Kuantan, kita boleh jumpa. Insya Allah. Nanti nak follow your IG. Mohon approve kalau nampak nama Farah........ Ke, memang akak dah follow ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tettt salah XD bahaya taip nama penuh kat sini. kalau ada kawan google habislah.

      insyaaAllah boleh jumpa. eh akak memang dah follow IG sy dah ^^

      Delete
  3. amboi tgh bayang jerit dan lompat mcm doraemon..hihihihihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon jangan abaikan kecomelan doraemon dalam imaginasi anda

      Delete
  4. hai aisya :) farah memang disenangi orangnya :) ecah jijon.. hehe.. kenal jugak cik kak tu :D

    ReplyDelete
  5. Entri soalan berantai ni...
    Zaman cik akak mula jadi blogger..
    Memang suka tags orang dengan soalan berantai macam nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. soalan berantai ni bagi faedah untuk lebih mengenali rakan blogger kita :-D

      Delete
  6. friendster, huh.. lama tak dengar laman sosial zaman purba tu. haha

    ReplyDelete
  7. hahaha comel..siti jadi suru eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah terjadi bila taip sepantas kilat xD

      Delete
  8. hehehe, dulu buat friendster tapi takde fren pun. tak reti guna. hek hekkk :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun dulu berapa kerat je friend. tapi seingat saya dia boleh tukar layout untuk profile. agak menarik di situ.

      Delete