12/10/15

Failed

Assalamualaikum~

So sebenarnya diri ini telah berjanji kepada dirinya sendiri untuk meng-hapload gambar-gambar artwork-nya tidak kira cantik atau buruk. Huwaaa.

Sejak dua menjak ni asyik experience mood swing je sehingga memberi impak kepada karya seni iollz TT___TT

Close up?

Title: "Blindfolded"
Duration: Four and a half hours.
Materials:  Daler Rowney 12ml Simply Gouache Set, Shamal A4 paper (200 gsm), Unicorn 251 Wooden Handle Nylon Brush Set + some cheap brushes.

Ok so this one is a failed fan art bhahahah

Title: 김태형 Je Ne Regrette Rien (후회하지 않아)
Duration: approximately 6 hours
Materials:  Daler Rowney 12ml Simply Gouache Set, Shamal A4 paper (200 gsm), Unicorn 251 Wooden Handle Nylon Brush Set + some cheap brushes.

Better luck next time, Aisya.

19 comments:

  1. Replies
    1. I really appreciate it if you really mean that way~

      Delete
  2. Wait ! what !! you called this failed ? OMG are you serious ? I mean from my eyes your artworks looks perfect , I know there's a lot of technic that can provide through art but I don't know about that because I take engineering .. Darn your artwork is good tho ! I hope you making more . Keep it up :D

    - Syamsid Blog -

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can say I know almost nothing about "techniques" when it comes to art since I'm a science student. Drawing is just a hobby but I can't help feeling unsatisfied >.< thanks btw~

      Delete
  3. ohmyyy semua lawa2! pandainya main watercolor. saya bab2 watercolor ni teruk sungguh *emoji nangis*
    nice nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. water color ni orang buat cincai pun biasanya cantik. ni pun sebenarnya lukisan belum siap touch up tapi dah malas nak proceed hahah T^T

      Delete
  4. Replies
    1. alkisahnya dua-dua ni try nak lukis V TT____TT yang blindfolded tu langsung tak jadi so contengkan hitam kat part mata sebab geram sangat rasa nak buang je kertas tu. yang second tu walaupun tak jadi tapi... ada la sikit muka V.... SIKIT >.< Susahhhh~

      Delete
  5. jadi dah ni ! nice! Anytime boleh improve. lagi banyak kali lukis, lagi banyak yang improve, kan? heheh btw, done follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambat macam siput nak menunggu betul-betul improve TT__TT tapi melukis ni hobi je so takdelah penting sangat XD

      Delete
  6. mana ada failed ni, hebat dah ni. serious cakap lawa

    ReplyDelete
  7. cantiknyaa T^T
    kemas je. BV memang failed bab guna watercolor nie :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu saya pernah cakap tak cantik tak apa, asalkan kemas XD

      Delete
  8. still nmpak muka v nya. Cantaik lah k.Aisya!

    ReplyDelete