2/5/16

Dapat barang free dengan menjawab survey

Assalamualaikum.

Rasa bersalah pulak dekat family sebab sejak dua menjak ni banyak sangat barang pos sampai. Dah lah aku takde kat rumah. Barang menang giveaway pun ya, barang menang contest pun ya, barang free pun ya, online shopping pun ya.... Ohoh Aisya dan online shopping berpisah tiada =.= 

Hari tu balik rumah tetiba ada dapat parcel yang mengandungi sekotak Rexona. Ini semua pastinya angkara Woop.my. Pernah redeem dua barang je sebelum ni; Line T-shirt dan seketul Rexona roll-on deodorant, tetiba dapat lagi sekotak.

Rexona Men pun
 ada. Tetiba aku jadi kakak yang pemurah setelah mendermakannya kepada adik.

Line T-shirt tu sempena Hari Raya sebenarnya. Tak pasal-pasal watak Line dipakaikan songkok dan shawl Neelofa. Suami isteri barangkali?

Nak barang free jugak? Boleh lah sign up dekat Woop.my dan jawab survey. Points yang terkumpul boleh digunakan untuk tebus hadiah. Ada macam-macam barang yang boleh ditebus termasuklah Softlan, Rexona, T-Shirt, earphone, speaker, collagen, voucher AEON,... sabun basuh pinggan pun ada taw tanjat boboi - tapi semuanya bergantung kepada stok lah.

Disebabkan aku rajin buat Mission, banyaklah points yang aku dapat. Hohoho pasni boleh tebus macam-macam lagi yeheyyy.

18 comments:

  1. Wah, macam best aje. Will register it soon :)

    ReplyDelete
  2. baru tahu ni hihik nak try jugaklah

    ReplyDelete
  3. Ramai dah yang dapat tebus macam-macam daripada website tu. Menarik. Kalau akak dekat Malaysia, mahu jugalah akak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok akak pun dah nak balik tak lama lagi XD

      Delete
  4. huiyo seronok lah dia dpt macam2 :D

    ReplyDelete
  5. Bestnya dpt brg free *_* After reading your post I went to their web and register hehe!

    ReplyDelete
  6. kite pun dpt ni jgk.. x sangka

    btw, awk.. jemput join GA http://belogzeera.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-bg-zeeralily.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini..

    jemput join GA shawal.. ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada kelapangan nanti insyaaAllah saya join. thanks :)

      Delete
  8. saya pun selalu buat.. tapi bukan woop la.. apa mende ntah.. dah lama xbuat.. hehehe

    ReplyDelete