3/1/16

5 things I hate the most


RULES:
Buat satu entry bertajuk 5 THINGS I HATE MOST berserta gambar di atas dan list lima benda/perkara yang anda paling tak suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entry tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.

Thanks ALYA CHAN sebab tag kiteee. Penat jugak nak fikir apa benda yang dibenci. Mungkin aku menjalani hari-hariku dengan fikiran yang penuh positif sehingga tiada masa untuk membenci ahaks.

1. Tempat yang bersepah atau kotor
Insan-insan yang mengenali diri ini mesti macam, "euwwww sejak bila budak ni pembersih?". I'm not a clean freak. Cuma tak tahan bila tempat tu penuh dengan habuk, banyak bendasing atas lantai, etc. Aku sangat sensitif dengan habuk. Ini masalah kesihatan okay. And bila banyak bendasing atas lantai tak ke terpijak and benda-benda tu melekat kat kaki? Rasa macam ughhh. Kalau tak tahan sangat biasanya aku akan terus capai penyapu. Bukan sebab rajin, tapi sebab terpaksa hohoho.

2. Markah test rendah
I really work hard for good grades, but not for anything else. It has become a habit and I really think I should fix it :-(

3. Jerawat
Ngeeeeeeheeeeeeeeee everyone hates pimples. YOU FEEL MEHHHH.

4. Sunburn
That's why aku selalu pastikan aku pakai cream yang ada SPF kalau cuaca panas mihmih.

5. Bila tengah lapar
Boleh dikatakan aku selalu sangat lapar. Satu benda pun tak boleh buat bila lapar kan kan? Dah lah bila lapar mengidam nasi atau mi sobs manja betul perut ni.

Eh tetiba rasa nak tepek gambar makanan sebagai hiasan.




Sila ambil bau yeww kbai uolls.

16 comments:

  1. Yang last tu tak menahan hahaha tengah malam ni oi kita baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh ngeh ngeh saje nak suruh pembaca tenung sampai tembus XD

      Delete
  2. arghhh sedapnya pizza dengan spaghetti tu ! HUHUHUHU T_T

    ReplyDelete
  3. dapnyerrr tgk makanan ittiew... T____T

    ReplyDelete
  4. Motif letak gambar makanan yang sedap-sedap tu? hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. motif sebagai hiasan as stated hahahaaahh

      Delete
  5. Kebanyakkan benda random yg semua org x suka...rasanya mcm ada yg tag...tak buat lg rasanyaa..kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda yang dibenci ni jarang kalau tak sama dengan orang lain :-P

      Delete
  6. Is that nasi kerabu? Never seen a picture that so pretty!

    ReplyDelete
  7. hi, aisha .... baru lepas baca ... semua list dalam entry aisha nie , nadia pun tak suka ... =) ... tq singgah blog kita .

    ReplyDelete