5/28/16

Heart warming

Assalamualaikum duniaaaaa. 
Bangunlah semuaaaaaaaaaa.
Lihatlah pada diri kita.
Semua serupa!!!
(excited)

Ini merupakan entri penghargaan. Rasa terdorong untuk menulisnya selepas menonton episod 2 Days 1 Night berkenaan sahabat.

Ya, walaupun Buddhist Bhutan warns felling trees a threat to happiness, diri ini merasakan cutting down trees brings happiness. OK joke.

I think kalau dari segi hadiah ni kan, nothing beats love letters and warm wishes. I always find myself smiling bila baca surat(s) yang orang bagi, walaupun benda tu hanyalah sekeping kertas tercalit dakwat. Tapi kalau bagi surat disertakan dengan Jubah Bella Ammara lebih memadai kot mihmih.

Trivia: Walaupun tuan blog acap kali menyebut jenama Bella Ammara dalam entri beliau, Rayyan Haya tetap merupakan butik favourite beliau.
Terima kasih banyak-banyak buat insan bernama kekasih yang pernah bagi postcards/surat cinta ni semua sobs sobs. Jasamu dikenang hingga ke akhir hayatku sobs sobs. How can someone be so sweet? Cukup layak untuk membintangi "Dia Semanis Honey" mahupun "Dia Semanis Kurma" T__T

From my beloved friends T__T 
Walaupun kertas yang bercorak "Farewell" tu aku lukis sendiri sebab kena paksa, tapi tak sangka ada yang membelinya sempena Appreciation Day untuk diberikan kepadaku sobs sobs.
Tak berpisah pun tetiba dapat surat bertulis "Farewell" kan lololol.

Who's Chacha btw?

From my loyal fan *kening kening*

From a future doctor with the most beautiful handwriting in the world :'-)


Identiti pemberi dirahsiakan kerana beliau seorang yang low profile :-P

Tidak dilupakan juga postcards from blogger. Sejak dapat postcard ni terus berminat nak kumpul postcards tapi malangnya hajat tersebut terpaksa dilupakan. Simpan je lah mana yang ada hehe.

Yang gambar tanglung tu (Taiwan) from Blogger Sally Samsaiman and the other two (Canada & New York) from Kak Farah!! Thank you!!

:-)

Sorry sangat-sangat sebab tak sempat nak balas semua kata-kata ni melalui pena T__T Hanya mampu mendoakan kata-kata yang baik tu akan melantun semula kepada si pemberi. May Allah bless you all for making me happy.

Pengajaran: Love letter paling best mestilah Al-Quran :-) Mesti baca tiap-tiap hari ok?

27 comments:

  1. Okay... Saya baru tahu yg sis ni tgh ambil medic ahaha. All the best too! O&G mmg perlukan ramai perempuan (bak kata lecturer saya). Allah yuftah alaikum ;)

    ReplyDelete
  2. setuju sgt..nothing can beat love letters..=) sweet overloads

    ReplyDelete
  3. haah saya pun baru tau kak aisyaa ambik medic, hehe. seronoknya dapat banyak surat2 cinta! saya pun dpt kad dri kak farah, ayat2 beliau sungguh mengharukan dan positive!

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnya banyak surat. Tapi kita tak pandai jaga,asyik hilang je. Sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dpt kad/surat ni biasanya terus sorok dalam kotak insyaaAllah tak hilang XD

      Delete
  5. Kawaii~ both design surat tu dgn ucapan2 dia, hehe XD nak tempah kad kat akak satu boleh? :P jk hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa nak tempah kad tu joke je ke? baru nak ambil order *muka serius*
      haha tq ^^

      Delete
  6. memang saya suka sangat dgn tulisan tangan 'future doctor' tu! cantikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mesti dia bangga bila baca ni >„<

      Delete
  7. lawanya tulisan semua orang.
    #manusiajeles #doakantulisansayajadilawasis

    ReplyDelete
    Replies
    1. #doakantulisansayajadicantikjugasobsobs lol

      Delete
  8. wah bestnya dapat banyak surat. hehehe. and semua pun comel. :)

    ReplyDelete
  9. kalau huda ni, tak akan buang sampai bila2, comel cantik. even tak cantik pon sayang nak buang, kecuali surat bekas teman lelaki ehehehe

    ReplyDelete
  10. comelnyaaaaa... mesti jd kenangan berharga

    ReplyDelete
  11. yang mcm flyers tu, buatkan zizie teringatkan zaman sekolah.. rindu pulak zaman sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... mmg style budak sekolah bnda ni lagi2 budak asrama ^^

      Delete
  12. aisya kalau kumpulkan semua buat album mesti jd inspirasi.. haha

    ReplyDelete