5/16/16

Tips Bergaya dengan Crocs


Tak boleh bergaya dengan kasut Crocs? Anda silap! Ramai sebenarnya yang memilih Crocs sebagai jenama pilihan terakhir, tapi, koleksi kasut Crocs-lah yang paling selesa mengatasi kasut-kasut jenama yang lain! Material yang digunakan serta rekaan kasut Crocs yang cukup simple ini juga membolehkan anda berjalan tanpa henti sepanjang hari tau ^_^ Well, jika anda lebih mementingkan keselesaan dan ingin bergerak bebas tanpa menyakitkan kaki anda, don’t listen to others and lihat beberapa gaya pemakaian crocs shoes seperti berikut; 

Crocband Clog

Inilah dia rekaan pertama keluaran Crocs dan jenis kasut yang paling selesa untuk dipakai. Jangan takut untuk tampil selesa dengan koleksi Crocband Clog ini untuk anda gayakan bersama pakaian kasual anda. 

Sandal Wedge

Bagi penggemar heels pula, anda juga masih boleh mencapai ketinggian yang ideal dengan memakai koleksi Crocs sandal wedge yang selesa macam atas tu. Mana lagi nak cari kasut tinggi yang selesa kan?

Crocs Boat Shoes

Boleh nampak bergaya juga dengan memakai koleksi Crocs boat shoes yang didatangkan dengan pelbagai pilihan warna menarik. Koleksi kasut macam ni boleh digayakan sebagai kasut harian ataupun kasut ke pejabat.

Crocs Peep Toe Flat

Nikmati cuti hari minggu dengan cukup selesa bersama koleksi Adrina Peep Toe Flat yang sememangnya lembut di kaki dan tidak sakit untuk dipakai.

         
Huarache Flat

Dan temui juga aneka pilihan flats, salah satunya koleksi huarache flat seperti gambar di atas ^_^ 

Selamat mencuba!

12 comments:

  1. crocs ni selesa! Ukur shopping mall berejam pun tak terasa.. huhuhu =)

    ReplyDelete
  2. best ye croc ni? slalu tgk slipar jepun dia jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari segi keselesaan tu la yang best actlly.

      Delete
  3. Bila baca entry ni teringat pulak dekat kasut Crocs masa kecik-kecik dulu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohmyyy kasut crocs kanak-kanak sangat comel <3 *tetiba*

      Delete
  4. nice tips..too bad sy tak reti guna crocs, tak selesa huhu

    ReplyDelete
  5. ohh wow ingatkan crocs cuma sekadar selipar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. iolls pun mula2 ingatkan camtu gak. rupa2nya banyak design ^^

      Delete
  6. Yang boat shoes tu nampak comel :D

    ReplyDelete