6/26/16

Hermo.my free gift ♥

Assalamualaikum and hai.


Dialog rekaan berdasarkan doodle di atas:
Si isteri: NGEHHE ADA JUALAN MURAHHHHHH *mata bersinar*
Si suami: Tak habis-habis............
Hari tu Hermo.my ada buat jualan besar-besaran sempena anniversary mereka. Makanya banyaklah beauty products yang dapat harga murah. As low as RM1 you know! But everything was sold out as quick as a wink so I only managed to grab a mask sheet for RM2 and Yadah Starter Kit for RM7.00++. Unfortunately, this time, no free shipping....... HAHA.

I didn't plan to buy anything in the first place, but free gifts were provided for the first 8000 customers so I couldn't help spending money on unnecessary things ㅠㅠ If I'm not mistaken, during the first two hours of the sale, only 5000 free gifts were left - that's insanely daebak so YEAH GOODBYE MY BABY DUIT$$$$. 

Purchased this. RM2 onlehhh. 
Initially, I wanted to grab any RM1 item but meh, too lazy to wait for the next wave.

RM7.00++ onlehhhhhh. It's a lot cheaper than the actual price. YEAYY.
(Motif sebenar: Nak mini pouch dengan mini notebook tu sebab kiut miut sangat!)

I was actually surprised sebab barang sampai rumah agak awal berbanding customer lain. Up till now, ramai lagi yang komplen tak dapat barang sebab ramai sangat yang order, so staffs semuanya busy. I think I'm quite lucky in this case(?) 

And yeah I was excited for the free gift. VERY. 

This is how it looks. Ala ala doorgift kahwin gittew.

Weeeeeeeeeee!

Free samples! 

Already tried the Danahan BB Cream. I think it has good coverage but may not suit anyone with dark complexion. (Rasa flawless macam orang Korea fuh the power of make up walaupun ni bukan foundation/concealer pun). Kalau nak solat tu sebelum wuduk memang kena guna make up remover huhu. White me up sleeping pack tu belum lagi try.

More free samples! + cute hand mirror. Sayang nak guna.

Actually ada lagi gifts dalam tu yang tak ada dalam gambar. Ada vouchers, free mask sheet and Kotex punya sample jugak. Btw this is my third purchase from Hermo. Memang setiap kali purchase akan dapat free sample so puas hatilah. Cuma kali ni lagi banyak benda free. Hohoho I'm so happy memang tak ada motif lain lah kot buat entry ni mihmih.

32 comments:

  1. Weehhh bestnya .. Yadah pnya mask tuuu best ! Pakai tuu rasa best jeee . alaaaa ~~~ ruginya haritu xshopping T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh dah try ke? tak sabar pulak nak try hihihii. takpe tahun depan ada lagi insyaaAllah

      Delete
  2. bestnyaaa dapat free gift banyak2 macam tu. buat la review sekali dgn product2 tu. macam best je. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa macam pelik pulak review free sample sebab sekali guna je kan. ikut mood lah nanti XD hahaha memang best

      Delete
  3. Oke tetiba rasa jeles di sini hahaha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kan...... i failed to resist the temptation........

      Delete
  5. saya pun baru beli barang dari hermo haritu! banyak kot free gift dia kasikk. alaaa kenapa cermin akak cam comel je, cermin saya gamba pakcik kaler biru tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... bila lagi nak dapat free gifts banyak2.

      hahaha tu la pasal. cermin semua orang lain2. ada yang dapat lagi comel daripada akak punya taw huhuhuhh

      Delete
  6. jelesnyeeee kite nak jugaaakkkkkkk

    ReplyDelete
  7. wahh syioknyaaa dapat. comel2 pulak packaging dia!

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat free gift! kita suka shopping hermo juga.. :)

    ReplyDelete
  9. Seronoklah dapat free gift tu. Bagi akak sket dek.. Hahaha.

    ReplyDelete
  10. Lepasni bolehlah melepak dekat website tu pula :D

    ReplyDelete
  11. Seronoknya! Banyak gila free gift serious! Haha. Nad tak pernah lagi shopping dekat Hermo hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. normally sy shopping time ada promo je tp parah la jugak sebab selalu ada promo xD

      Delete
  12. Bestnya shopping sakan time sale - mmg berbaloi! :D

    ReplyDelete