3/31/17

[PROMO] Lukisan watercolour portrait RM10!

*sticky post*
Sila scroll ke bawah untuk entri terkini.

Assalamualaikum. Hai uolls.

Ini merupakan quick update.
Iolls sangat busy ekceli /sighs/

I really (more like... desperately) need money right now. So iolls nak offer something ni. Watercolour portrait bersaiz A5 RM10 SAHAJA! Promo sehingga 31 MAC sahaja! Ni dah murah sangat dah ni since modal kertas + alat melukis + watercolor + harga kepakaran (LOL) sangat mahal ekceli TT^TT

Berikut adalah contoh lukisan.




 

Watercolour portrait
Size: A5
Harga: RM20 RM10 including postage.
Nota kaki: Kalau nak saiz besar A4/A3 atau more than 1 orang dalam satu gambar harga lain tau.
Berminat? Boleh contact me dekat aisyasakura@gmail.com dengan menghantar sample gambar yang mahu di-potret-kan.

-----------------------------------------------------

Fyi, iolls ada jual stuff macam pouch bag/tote bag/etc. 

Contoh pouch bag :D
CLICK HERE FOR MORE INFO

You guys can help me dengan menyebarkan berita ini kepada rakan-rakan juga. Kita bantu orang, Allah akan bantu kita kelak.

Thanks for reading!

21 comments:

  1. bestnya pandai lukis and mewarna macam nieeeeeeee.
    btw comel gila pouch bag tu! aishhhh hihi semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. check emel ye. so interesting. creative sungguh

    ReplyDelete
  3. lawa sangat niiiiiiiii
    kalau kita nak gambar selain potrait muka boleh ke? contohnya gambar pemandangan keeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je maznii :D
      Anything oso can actually. I tot no one likes gambar pmandangan xD

      Delete
  4. Seriously cantik lagi2 dekat pouch bag tu. Memang berbakat. :)

    ReplyDelete
  5. Wow creative nya Aisya! Semoga murah rezeki :) Bukan semua orang berbakat camni eheh.

    ReplyDelete
  6. Cantiknyaaa pouch bag tuuuuu! <3

    ReplyDelete
  7. Canteknyaa. Harga pun rasanya sangat murah tu. (Taktahu range harga sebenarnya. hihi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga sebenarnya 2kali ganda harga di atas (kalau saya la). kalau artists yang lagi pro lagi mahal harganya XD

      Delete
  8. Suka tengok hasil kerja awak. Sangat cantik dan berbakat!
    btw saya singgah sini dan follow sekali ya. Jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  9. WOW, menjadinyaa awakk lukissss

    ReplyDelete
  10. cantiknyaaaaaaaaaaa murahnyaaaaaaaaaa <3

    ReplyDelete
  11. http://shahirahsarmy.blogspot.my/2017/02/segmen-follow-me-februari-2017-my-first.html jom join segmen ni. ^^

    ReplyDelete
  12. aisya berbakat sangat ni. dah kira murah dah RM10 tu, include postage lg padahal harga utk watercolor portrait ni 2× ganda dari harga yg aisya tawarkan. tau bab harga ni pun dr my dad

    ReplyDelete
  13. saya nak upah aisya lukiskan potret sy n isteri la... Thanks.
    (zukidin@gmail.com)

    ReplyDelete