4/2/17

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Klik banner untuk join

Bersempena dengan LAZADA'S BIG BABY FAIR yang bertarikh 27 Mac hingga 2 April 2017, Lazada ada menawarkan diskaun sehingga 85% uollssss! Barang baby memang sangatlah mahal, itu kita semua sedia maklum so bila ada sale ni wajib pergi tengok! Hari ni 2 April hari last sale kaw kaw ini! Cepat pergi serbu! http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/

Walaupun iolls belum mempunyai anak selain anak tekak, nak jugalah berangan shopping barang baby dengan menjawab soalan ini. Baby, baby, baby oh~~~~ (nyanyi lagu Justin Bieber).

a. What is your favourite brand of diapers for your baby (or future baby)? 
Huggies. Ini adalah akibat daripada pengaruh iklan di televisyen di mana lagu "Huggies~ Pull up pants~" didendangkan dengan suara bayi yang kiut miut. Nampak mudah untuk sarung lampin tersebut ngehngeh.

b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)? 
Enfagrow A+. Juga akibat pengaruh TV ngehngeh.

c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children). 
Disebabkan dulu masa kecik-kecik suka sangat mainan masak-masak dan zaman sekarang mainan masak-masak sangat advance uolls, saiz lagi besor daripada budak, saya sungguh cemburu melihat kanak-kanak zaman kini. Teringin nak main jugak (LOL) so iolls pun beranganlah nak belikan future daughter mainan ini (motip: supaya boleh join main sekali mwahahaha).

It's ridiculously cheap after discount. I WANTTT.

7 comments:

  1. Comelnyaa dapur pink! Hihi. Btw, good luck! ;)

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya kalau siapa ada baby.. all the best

    ReplyDelete
  3. awww, comelnya children kitchen tu <3

    ReplyDelete
  4. kalau dapat children kitchen tu, dengan BV pun nak join main sama. cute je :D

    ReplyDelete