5/25/17

COSRXxHermo Skincare Haul

I had my eyes on COSRX products ever since I watched joankeem's vlog. Haih entahlah sejak masuk undergraduate studies memang stress je memanjang kot, hormon segala bagai tidak begitu stabil, makan tak jaga sehingga muka banyak blemishes :-( I know if I jaga makan boleh elok sikit muka tapi mengada-ngada nak buat investment dekat skincare products kahkah.


Haritu Hermo ada buat SALE COSRX and I was like ohmyyyyyyyyyyyy thank you very much Hermo! Jimat almost RM50 for Top 3 COSRX products that I've always wanted hihiii.

I notice the box has changed. Niceeee.

So I just had to choose which package yang I nak purchase. I chose the package yang ada Cosrx Low PH Good Morning Gel Cleanser 150ml, Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 150ml, and Cosrx Acne Pimple Master Patch 24patch. RM79 not including GST and postage.

Haven't tried the gel cleanser. I've tried the acne patch two times, but I didn't see any significant change on my acne? I'm not sure if I used it correctly.


I've been neglecting toner in my daily skincare routine. Haven't tried this one too.


Yeay! Free samples!

This sticker set is so cute!

RETAIL RM128.40
YOU SAVED (RM49.40)
SUBTOTAL RM79.00
GST @ 6% RM4.74
SHIPPING FEE RM6.80
TOTAL
RM90.54

I'm so satisfied with Hermo's service. Fifth order already! Tengoklah kalau rajin iolls buat review okay. Tataaaa.

9 comments:

  1. Please do review on this.. I have been thinking to buy cosrx too but still not sure about it

    ReplyDelete
  2. wanita dan skincare tak dapat di pisahkan ☺️

    ReplyDelete
  3. haritu pun saya plan nk shopping kt hermo tpi disebabkan barang yg saya nak tu takde so pegi cari kt tempat lain pulak. taktau pulak dia punya proses menunggu tu lama gilaaa.
    kalau order dgn hermo laju je kot barang sampai huhu

    nampak best je skincare akak, nnti bolehla review :D tak sabar nk tunggu item saya sampai je ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mazni kuat shopping gak ye :-)

      boleh review sikit2 pasni

      Delete
  4. best tgk org shopping guna hermo.. tp nk tau postage guna apa? kalau selain poslaju alamat xdpt la brg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pilih nak post guna service apa. poslaju or ninjavan or gdex and tak ingat ada service lain ke tak. saya selalu pilih gdex.

      Delete
  5. Sticker itu comel okay 😍 Siqah tak pernah lagi beli kat Hermo. Bilalah ni. Macam dah memanggil. Hehe

    ReplyDelete