6/19/17

SGshop “Jom Shopping!” Contest


Sebenarnya baru je tahu pasal SGshop Malaysia ni haritu. Lepas je dapat tahu, ohmyyyyy excitednya! Lemah semangat betullah tengok banyak barang comel. Ish ish tak boleh jadi ni!

So...
Apakah servis yang SGshop tawarkan?
SGshop ni kiranya macam ejen yang uruskan kalau anda nak shopping dekat Taobao (laman web beli belah TERBESAR di China yang basically semua benda ada dan banyak barang rare jugak hihi) tapi lebih mudah sebab kalau terus di Taobao susah nak faham semuanya tulisan Cina. So, shopping sahaja melalui SGshop tanpa gundah gulana.

Setelah window shop... ini top 3 barang yang rasa macam cantik je... macam nak je...

 Untuk pengetahuan anda semua, iolls memang penggemar boots. Walaupun payah sikit nak pakai sebab high top, tapi best especially bila hujan dapat menyelamatkan stokin daripada terkena air. Iolls nampak tinggi kalau pakai boots kahkah (tak reti pakai high heels). Boots lama iolls menunggu masa je nak rosak so this one looks nice as a replacement hihi.

Iolls asyik ke hulu ke hilir dengan beg galas je nampak bebenor rupa student. Haruslah tampak lebih kewanitaan supaya tidak ditohmah masyarakat. Cantik kan beg ni?

Dah takde kerja lain ke sampai cup besar gajah pun nak beli?! Comel sangat! Nak buat camneeee neomu kyeowooooo. Boleh isi green tea dalam ni~ aesthetic sangat!

Kbai nak teruskan window shopping~~~~

5 comments:

  1. Murah-murah barangnya dekat SGshop ni. Good luck dear.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete
  2. tiga2 barang tu memang best. haha. bag tu pun cantik walaupun harga murah. n cup gelas besar tu cam best je kan kalau dpt. haha

    ReplyDelete