7/14/17

Ask.fm & Carousell

Assalamualaikum. Haluuuuuuuu!

Tak ada pape pun, just nak bagitahu yang iolls baru sign up Ask.fm dan jugak Carousell!

https://ask.fm/aisyasakura


Sign up Ask.fm sebab kalau nak tanya soalan kat sesiapa, kena ada account Ask.fm dulu, baru boleh. Kalau zaman dulu-dulu, nak ask questions secara anonymous tak payah ada account pun. They changed the system, for safety purposes katanya. So just ask me anything through Ask.fm if you pun ada this account~

https://my.carousell.com/aisyasakura/


Carousell ni untuk jual barang-barang preloved. Tapi baru list-kan sikit je. I actually have a lot of books yang nak dijual tapi mostly kat rumah. Kena bawa asrama dulu huhuh. I'm thinking of collecting Hlovate novels, hehe, dah banyak dah jumpa dekat Carousell. I like this app!

Kbai!

1 comment:

  1. lol haah kan ask.fm sekarang tkleh ask kalau tkde account sendiri

    ReplyDelete