7/14/17

Vote for me! | TALKTALK KOREA 2017 event

*UPDATE: THE VOTING EVENT HAS ENDED. I GOT 4TH PLACE. THANKS FOR THOSE WHO VOTED! MUAH MUAH!*

Ganas ngat dua entri dalam sehari :P

Iolls ada lagi satu announcement ni. Tadi sesaje la bukak TALKTALK Korea punya voting event webpage. Terus jenguk bahagian illustration and............ OH MY GOD! Iolls punya karya disenarai pendek dalam 10 illustrasi yang masuk voting event! 


Dia pi letak yang pertama sekali pulak tu :'-)

Actually tahun lepas punya TALKTALK event iolls masuk kategori postcard dan menang runner-up je. Tahun lepas tak tersenarai untuk voting system pun.

Gigih iolls lukis tau... tapi tak sekemas tahun lepas punya artwork la. This year macam malas sikit so memang cincai sikit huhu.

Messy workplace. Oh, abaikan Ridsect tersebut. Lipas musuh sejati saya :-)

SO HOW TO VOTE?


2. Login menggunakan akaun Facebook/Google anda.


3. Scroll ke bawah, cari bahagian "Illustration" and click Vote now dekat my artwork! Yeay!


Event ni adalah worldwide, so iolls sangat terharu sebab shortlisted :'-) Every year for sure ada beribu-ribu entries. I'm glad they noticed mine.

6 comments:

  1. Good luck! I'll put my vote for you

    ReplyDelete
  2. dah vote! goodluck, harap terpilih sebagai pemenang xD

    btw lukisan akak tak pernah tak cantikk <3

    ReplyDelete
  3. Done vote, goodluck dear. And jemput komen, http://madihahdaisy.blogspot.my/2017/07/steevya-pengganti-gula.html ^^

    ReplyDelete
  4. ya Allah berbakatnyaa.. Cantik betul lukisan. best of luck ya

    ReplyDelete
  5. Good luck, Aisya. I'll vote for you! :)

    ReplyDelete
  6. So creative! It's been a while since i last do art. Rinduuu. Nak vote awak pun dah tak sempat.

    ReplyDelete