August 26, 2017

Lazada Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

Haluuuu semuanya!


Tahukah anda bahawa Lazada sangat nakal? Suka sangat buat SALE gila-gila, rasa macam hari-hari ada sale! >.< Awak sangat nuckall~ Nuckall nuckall nuckall~ *insert Ayda Jebat's voice*

Jadi, bersempena dengan bulan kemerdekaan ini, Lazada turut tidak ketinggalan untuk mengadakan jualan murah mereka... Anda semua boleh ushar Merdeka! Merdeka! Sale --> http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/ yang berlangsung pada 25 Ogos sehinggalah 31 Ogos! Banyak items yang dikenakan diskaun sehinggalah 80%! Yeeehaaa~

*insert lagu patriotik*

a. What do you love about being Malaysian?
Honestly, I like being a Malaysian because Malaysia banyak public holidays! >.< Bila semua perayaan berbilang kaum dihimpunkan dan bergabung meletops, maka terhasillah cuti umum yang banyak.

b. Choose your favorite local brand here : http://www.lazada.com.my/malaysian-brands/
SILKY GIRL! Dari sekolah rendah lagi dah terpengaruh sebab tengok iklan dia.

c. Select two product from that brand that you love.

Compact powder wajib ada dalam beg :-)

Elak bibir merekah :-) Wangi pulak tu.

Dah, dah, jangan banyak tanya... jom serbu Merdeka! Merdeka! Sale sekarang juga! Lagi beberapa hari sahaja nak tamat :-D

Adiosss.

3 comments:

  1. wah memang minat barang silky girl ke?
    same goes here! lagi2 perfume dia. love it!
    all the best aisya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barang dia sesuai untuk remaja :-) dan murah :-)

      all the best jugak :-D

      Delete