9/8/17

[PROMO] Servis melukis potret RM15

Assalamualaikum dan selamat sejahtera!

Birthday orang yang tersayang hampir tiba tapi tak tahu nak bagi apa? Apa kata hadiahkan lukisan potret? :-)

Today I'm happy to announce that I nak buat promosi lukisan potret Black&White bersaiz A5 RM15 SAHAJA! (harga untuk 1 kepala).

Di bawah merupakan harga asal:


Tetapi promosi kali ini cuma berjalan untuk potret jenis Black&White bersaiz A5 sahaja. Dan jika nak request dua kepala dalam satu A5, caj tambahan RM5 akan dikenakan. How about postage? Don't worry, harga adalah termasuk postage!

Ni contoh potret Black&White. Medium: Pencils. RM15 ONLY!

Ni contoh colour punya. Medium: Gouache. (Yang ini ikut harga asal)

BERMINAT? Boleh hantar gambar yang hendak dipotretkan kepada saya aisyasakura@gmail.com sekarang juga! Kalau boleh gambar orang tu HD lah sikit, kalau gambar selfie lagi bagus sebab takyah iolls nak zoom banyak-banyak sampai kabur huhu T^T

Boleh sebarkan kepada kenalan dan rakan taulan :-) Any inquiries, boleh tanya dekat ruangan komen atau DM saya dekat Instagram/Twitter atau e-mel sahaja. Thank you for reading!

8 comments:

  1. Kalau ada dekat Malaysia, memang dah order satu dah T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol nanti kak farah balik msia boleh je order xD

      Delete
    2. Insya Allah nanti akak order bila akak balik nanti :)

      Delete
  2. Nak nak! Siqah send gambar nanti ye :)

    ReplyDelete
  3. cantik cantiknya! :D

    Fatina | ww.theinfinitywords.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Bestnya pandai melukis :)

    http://aimisyafiqah.blogspot.my/2017/09/back-to-school.html

    ReplyDelete