August 13, 2018

Jeju Shopping Spree! | HAUL

August 13, 2018 14 Comments
Assalamualaikum and hai~~~

I love to watch haul vlogs. They somehow give me ideas what to buy next since I love shopping! I watched too many Myeongdong/Seoul Beauty Haul but I regret not focusing on what to buy in Jeju last time. I allocated around RM200-RM300 only for shopping, so I didn't shop a lot. Yelah biasanya masa beli semangat kemain, last-last tak pakai mana pun barang tu. LOL.

I decided to write a haul entry to remind myself next time when I travel make sure to PREPARE A LIST ON WHAT TO BUY THERE! HAHA.


August 5, 2018

4D3N Summer Trip to Jeju Island | DAY 3 & DAY 4

August 05, 2018 12 Comments
Assalamualaikum dan hai semua!

Before I start, you may read my previous entries (if you haven't) here:
I decided to put DAY 3 and DAY 4 into one entry because nothing much happened on the fourth day. So now, let's get started!

DAY 3

Sudah tiba masanya untuk check out dari Jeju Won Resort. Masa tu pukul 7.30 pagi gitu kot. Tak ada orang pun dekat kaunter so I just dropped the key into the box provided. Tak dapatlah ucap selamat tinggal kepada oppa si penjaga kaunter sobs sobs.

Actually pagi tu kalau ikut plan asal nak pergi Jusangjeolli cliff dulu. I ajak my friends pergi air terjun since we already cancelled out Spirited Garden from the itinerary sebab dah puas tengok garden HAHAHA. I prefer tengok nature instead of something man-made??? 

Disebabkan air terjun tu lagi dekat, so pergi air terjun dulu.

1. Jeongbang waterfall
Ada tiga waterfall paling popular dekat Jeju but we decided to go to Jeongbang waterfall since it's famous for its "water that falls directly into the sea." Yelah alang-alang sampai sini kena tengok benda yang menjakunkan kita ye dok?

Actually we arrived there pretty early. Pukul 9AM baru kaunter tiket bukak but we arrived around 8.30AM? I must say Jeju punya tourism sector sangatlah well planned sampaikan semua benda ada admission fee. Ada banyak lagi reasons kenapa iolls kata mereka sangat well planned menyebabkan iolls begitu kagum sepanjang berada di sana. 

Sementara menunggu pukul 9AM weolls berjalan-jalan dahulu dekat satu taman terpencil atas saranan seorang ahjussi. Ahjussi ni pun satu, orang tanya Jeongbang waterfall dia tunjuk arah taman terpencil pulak ayoyoyo. Kenapa iolls kata terpencil? Sebab banyak sarang labah-labah dekat pokok-pokok di situ. Macam tak ada orang. Kalau malam-malam mesti best woooo shoot cerita hantu dekat situ.