May 25, 2020

Eid Mubarak 2020

Assalamualaikum dan hai.

Masih belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya! Raya tahun ni tak jauh beza berbanding tahun-tahun lepas bagiku, except that sembahyang raya and dengar khutbah dekat ruang tamu rumah... That sure feels different. Selebihnya, macam biasa la, makan ketupat, rendang, kuih raya, alhamdulillah, meriah macam biasa.

I recycled my raya outfit from 2 years ago and went for mini family raya photoshoot barefaced! I didn't find the need to touch up my face sebab duduk rumah je.

My journal weekly spread.


Akhir kata, selamat hari raya! Taqabballahu wa minna wa minkum.

7 comments:

  1. Salam lebaran PKPB
    Stay safe at home

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya maaf zahir dan batin. memang lain rasa raya tahun nie, apa2pun stay safe 😊

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya, Aisya :)

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri maaf zahir batin aisya.. comel je gambar first tu.. =)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kak aisya !

    ReplyDelete
  6. Hope it's not too late to say, Eid Mubarak to you and your family. May you have a blessing Eid.

    ReplyDelete